Aller
Falck
spar nord
post dk
murersvendenes finans
lån & spar
fih erhvervsbank
Danske Bank
Colgate
Alm. brand
Nupo

Reference sager

Erhvervsejendom, Herlufmagle

  • 10.000.000DKK
  • 5102
Featured

Scandia House

  • 8000 m2

Hotel- og Restaurantskolen

Trylleskoven

Arnold Nielsens Boulevard

Birkerød Business Center

Kontor tæt ved Hillerød

Udtalelser om Andresen Erhverv

Vi har gennem flere år anvendt Andresen Erhverv i forbindelse med vurdering af erhvervsejendomme, og kan kun sige, at det har været en fornøjelse. Kunderne refererer meget positivt tilbage fra besøgene, hvilket betyder rigtigt meget for os, da en dårlig oplevelse jo naturligt falder tilbage på banken, også selvom erhvervsmægleren kommer fra eget firma.

Det materiale vi får, er yderst gennemarbejdet og omfattende, og har vi alligevel spørgsmål, er der altid svar og hjælpsomhed. Meget personlig betjening, som udstråler ægte interesse og entursiasme og ikke mindst et højt fagligt niveau.

Helle Kvist Ilskjær,
Erhvervsdirektør, Lån & Spar Bank

Helle Kvist
Carsten Bregendorf

Vi har arbejdet med Andresen Erhverv siden 1999, hvor vi startede med en Falck Station, der skulle sælges i Kalundborg. Siden har Andresen Erhverv været inde over flere end 100 sager i hele Danmark fra det nordligste af Danmark over Fyn og Bornholm til det sydligste af Danmark.

Vi kender Andresen Erhverv som engagerede, ihærdige og kreative samt dygtige mæglere, der får løst sagerne. Senest har vi selv været kunde og lejet mere end 8.000 kvm. Kontor i København gennem dem. De er gode til at se muligheder bl.a. med vore Falck Stationer har de været med til at foreslå ændring i anvendelsen til andre formål. Det har været boligformål, dagligvare- eller anden anvendelse.

Vi har desuden anvendt Andresen Erhverv gennem årene til at foretage analyser på landsplan.

Carsten Bregendorf,
Chefkonsulent, Falck Danmark A/S

Jeanette Andresen er en dynamisk og engageret ildsjæl, der brænder for at skabe de bedste resultater – og det gælder alt, hvad hun har fingrene i. Hun tænker kreativt og skaber spændende og nytænkende løsninger. Kort sagt: Jeanette helmer ikke, før succeen er i hus.

Derudover kender jeg Jeanette, som en stærk kvinde med et omfattende erhvervs-netværk. Et netværk, som hun gerne deler med de rette personer.

Helle Dyrby Høy,
Business Management Consultant, Danish Mind

Helle Dyrby Høy
Jannik Hansen

Jeanette Andresen er en stærk og driftig samarbejdspartner gennem flere år. Jeanette arbejder meget kreativt og løsningsorienteret, og har altid flere gode ideer og muligheder til at løse sagerne – også dem der er ellers kan være svære.

Det er dette der gør, at Jeanette er lykkedes med at de sager vi har samarbejdet om. Jeg kan kun give Jeanette mine varmeste anbefalinger og står gerne til rådighed for uddybninger.

Jannik Hansen,
Direktør, Innovationshuset

Compare listings

Compare