Services

Vi arbejder med at sælge erhvervsejendomme og er eksperter, i at navigere i et marked, der hele tiden bevæger sig. Vores services tager alle udgangspunkt i dine behov som kunde, loyalitet og tillid. Vi kan tilbyde dig følgende:

Salgs- og Marketingstrategi

Når I vil sælge jeres ejendom foretager vi en besigtigelse af ejendommen og udarbejder et fuldstændigt strategi- og ideoplæg til hvordan salgs- og marketingindsatsen kan gribes an. Heri fremkommer vi med et bud på prisen, målgruppen, tidshorisonten (…)

Læs mere

Lokaliseringsstrategi

På baggrund af vores erfaring fra et bredt markedskendskab, vores store netværk, samt mange år i branchen, finder vi den optimale placering til jeres virksomhed. Vi finder de bedste løsninger til jeres behov og besigtiger lejemålene eller grundene med jer. Ved nybygning (…)

Læs mere

Sale & Leaseback

Sale og leaseback er til virksomheder der ønsker at få frigjort kapital til vækst og ekspansion, ny teknologi, nye markedstiltag eller ønsker at realisere kapital. En sale og leaseback aftale er, hvor nuværende ejer fortsætter som lejer i en periode og hvor en invester overtager ejendommen.

Læs mere

Stay-Move Analyse

Ved stay-move analyse undersøger vi om jeres virksomhed vil kunne øge bundlinjen og/eller fastholde personale bedre, ved at flytte til en ny adresse. Undersøgelsen leveres hurtigt og effektivt, med en grundig analyse af jeres problemstilling, så I har det bedste udgangspunkt for beslutningsprocessen.

Læs mere

Vurderingsanalyse

En vurdering er en fastsættelse af en kontant salgssum, baseret på et vurderingstema med en eller flere forudsætninger, samt et bredt markedskendskab, der bygger på erfaring, der er oparbejdet siden 1999. Et vurderingstema er i hvilken forbindelse ejendommen skal vurderes og/eller lejemålet skal anvendes.

Læs mere

Udlejning

Når I skal overveje eller vil udleje jeres bygninger foretager vi en besigtigelse af bygningerne og udarbejder et fuldstændigt strategi- og ideoplæg over hvordan udlejningsindsatsen gribes an. Heri fremkommer vi med en udlejnings pris og sammen bliver vi enige om udbudsvilkår for den kommende lejekontrakt.

Læs mere