Services

Vi arbejder med at sælge erhvervsejendomme og er eksperter, i at navigere i et marked, der hele tiden bevæger sig. Vores services tager alle udgangspunkt i dine behov som kunde, loyalitet og tillid.
Vi kan tilbyde dig følgende:

Sale & Leaseback

Sale og leaseback er til virksomheder der ønsker at få frigjort kapital til vækst og ekspansion, ny teknologi, nye markedstiltag eller ønsker at realisere kapital. En sale og leaseback aftale er, hvor nuværende ejer fortsætter som lejer i en periode og hvor en invester overtager ejendommen.

Stay-Move Analyse

Ved stay-move analyse undersøger vi om jeres virksomhed vil kunne øge bundlinjen og/eller fastholde personale bedre, ved at flytte til en ny adresse. Undersøgelsen leveres hurtigt og effektivt, med en grundig analyse af jeres problemstilling, så I har det bedste udgangspunkt for beslutningsprocessen.

Vurderingsanalyse

En vurdering er en fastsættelse af en kontant salgssum, baseret på et vurderingstema med en eller flere forudsætninger, samt et bredt markeds-kendskab bygget på erfaring siden 1999. Et vurderingstema er i hvilken forbindelse ejendommen skal vurderes og/eller lejemålet skal anvendes.

Udlejning

Når I skal overveje eller vil udleje jeres bygninger foretager vi en besigtigelse af bygningerne og udarbejder et fuldstændigt strategi- og ideoplæg over hvordan udlejningsindsatsen gribes an. Heri fremkommer vi med en udlejnings pris og sammen bliver vi enige om udbudsvilkår for den kommende lejekontrakt.

Kontakt os

Ny Vestergade 17
1471 København K
Danmark

Telefon: 7022 0906

ae@andresen-erhverv.dk

Jeanette andresen

Compare listings

Compare