Udlejning af erhvervslejemål

Vi hjælper dig med at finde de rigtige emner, når du skal sælge eller udleje din erhvervsejendom.

Jeanette Andresen

– Jeanette Andresen, Direktør Andresen Erhverv.

VI FINDER DE RETTE EMNER

Vi hjælper dig med at finde den rette lejer til din erhvervsejendom, også hvis der er tale om en portefølje af ejendomme. Vi kan hjælpe dig med at finde lejere, uanset om din målgruppe er almindelige virksomheder, eller virksomheder med særligt komplekse behov, blandt andet ifht. logisk mv.

Med erfaring fra salg og udlejning af over 500 erhvervsejendomme og et rigtig godt markedskendskab, kan vi hjælpe dig med at finde de rette emner, uanset hvilket erhverv der passer til din ejendom.

SOLGT ELLER UDLEJET

Vores primære mål er solgt eller udlejet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får solgt eller udlejet din erhvervsejendom hurtigt og nemt til den helt rette udlejer/køber. Vi vil derfor også sikre, at du får en større eksponeringsflade og øget kendskab hos relevante kapitalstærke investorer og målgrupper.

Vi kan hjælpe dig med udleje og salg af;

 • erhvervsejendomme
 • bolig og erhvervsejendom
 • butik og butiksporteføljer
 • investeringsejendomme
 • industribygninger
 • lagerbygninger og logistikejendomme
 • boligudlejningsejendomme
 • boligporteføljer
 • boligprojekter
 • kontorejendomme til konvertering
 • kontorlokaler
 • lagerbygninger

Vi lægger vægt på et godt professionelt forhold mellem udlejere og lejere, hvor betaling af erhvervsleje, vedligeholdelse, istandsættelse af ejendommen og øvrige forhold i kontrakten overholdes af begge parter. Vi forstår, at glade udlejere giver glade lejere – en tilfreds lejere er god indtjeningskilde i længere periode.

Vi sørger for, at dine arealer har energimærkning inden ejendommen udlejes. Du kan også regne med, at vi hjælper din køber med reglerne inden for ejendomsskat – særligt med blandet bolig- og erhvervsejendomme, hvor skatteforholdene er anderledes.

 

Lad os tage en samtale

Lad os tage en gratis uforpligtende samtale omkring din problemstilling, udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

(*Påkrævet)

Kontakt os

Ny Vestergade 17
1471 København K
Danmark

Ring 7022 0906

ae@andresen-erhverv.dk

DET SIGER VORES KUNDER

Vi har arbejdet med Andresen Erhverv siden 1999, hvor vi startede med en Falck Station, der skulle sælges i Kalundborg,

Siden har Andresen Erhverv været inde over flere end 100 sager i hele Danmark fra det nordligste af Danmark over Fyn og Bornholm til det sydligste af Danmark

Vi kender Andresen Erhverv som engagerede, ihærdige og kreative samt dygtige mæglere, der får løst sagerne. Senest har vi selv været kunde og lejet mere end 8.000 kvm. Kontor i København gennem dem. De er gode til at se muligheder bl.a. med vore Falck Stationer har de været med til at foreslå ændring i anvendelsen til andre formål. Det har været boligformål, dagligvare- eller anden anvendelse.

Vi har desuden anvendt Andresen Erhverv gennem årene til at foretage analyser på landsplan.

Carsten Bregendorf

chefkonsulent, Falck Danmark A/S

Vi har gennem flere år anvendt Andresen Erhverv i forbindelse med vurdering af erhvervsejendomme, og kan kun sige, at det har været en fornøjelse.

Kunderne refererer meget positivt tilbage fra besøgene, hvilket betyder rigtigt meget for os, da en dårlig oplevelse jo naturligt falder tilbage på banken, også selvom erhvervsmægleren kommer fra eget firma.

Det materiale vi får, er yderst gennemarbejdet og omfattende, og har vi alligevel spørgsmål, er der altid svar og hjælpsomhed. Meget personlig betjening, som udstråler ægte interesse og entursiasme og ikke mindst et højt fagligt niveau.

Helle Kvist Ilskjær

Erhvervsdirektør, Lån & Spar Bank

Jeanette Andresen er en dynamisk og engageret ildsjæl, der brænder for at skabe de bedste resultater – og det gælder alt, hvad hun har fingrene i.

Hun tænker kreativt og skaber spændende og nytænkende løsninger. Kort sagt: Jeanette helmer ikke, før succeen er i hus.

Derudover kender jeg Jeanette, som en stærk kvinde med et omfattende erhvervs-netværk. Et netværk, som hun gerne deler med de rette personer.

Helle Dyrby Høy

Business Management Consultant, Danish Mind

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov for lejemålet hjælper vi dig med vurdering, fastsættelse og udlejning af ejendommen – uanset til hvilket erhverv. Vi udarbejder en individuelt tilpasset markedsføringsplan til jeres behov og ønsker for erhvervsejendommen.

I kan forvente, at vi sætter os grundigt ind i jeres behov og udfordringer. Formål vil altid være at skabe den bedste forudsætning for både udlejere og lejere.

Hos os vil I opnå:

 • Hurtig salg eller udlejning af erhvervsmålet
 • Stor professionalisme og ekspertise i markedet inden for erhvervsejendomme
 • en større eksponeringsflade i det lokale erhvervsliv
 • øget brandkendskab hos målgruppen
 • at tiltrække relevante kapitalstærke investorer
 • reduceret liggeomkostninger på erhvervsejendommen
 • minimeret fasteomkostninger
 • en forøgelse af brandværdien og identiteten af erhvervsejendommen
 • direkte adgang til vores stærke erhvervsnetværk

Vi har siden 1997 arbejdet i erhvervs- og ejendomsbranchen med vurdering, udlejning, samt salg af erhvervsejendomme og blandet bolig- og erhvervsejendomme. Vi har undervejs opbygget et stort markedskendskab og et stort netværk, der vil komme jer til gode og sikre en resultatskabende markedsføringsplan.

Vores knap 20 års brancheerfaring, samt kendskab til markedet inden for erhvervsejendomme, gør, at vi har dyb indsigt i lejeloven. Med denne indsigt kan vi rådgive både udlejere og lejere i sager om erstatning, opsigelse, fremleje, vedligeholdelse og ophævelse af lejekontrakter.

erhvervslejemål
erhvervslejemål
erhvervslejemål

Få en gratis opringning

Lad os tage en gratis uforpligtende samtale omkring din problemstilling, udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

(*Påkrævet)

jeanette andresenKontakt os

Ny Vestergade 17
1471 København K
Danmark

Ring 7022 0906

ae@andresen-erhverv.dk

Vi har gennem flere år anvendt Andresen Erhverv i forbindelse med vurdering af erhvervsejendomme, og kan kun sige, at det har været en fornøjelse.

Helle Kvist Ilskjær

Erhvervsdirektør, Lån & Spar Bank

Erhvervsejendomme vi håndterer lige nu

Retail i Gladsaxe

Dette retail lejemål på samlet 5.000 kvm er beliggende på en attraktiv placering centralt i Gladsaxe. Retail lejemål med bred eksponering og godkendelse til pladskrævende vareLejemål beliggende Gladsaxevej 341, 2860 Søborg Leder du efter en retail lokation med højt...

læs mere

Copenhagen West

Bliv set af 16.000 billister - dagligt På Sdr. Ringvej i Brøndby finder du åbne og lyse kontorlokaler og en facade der hver dag bliver enormt eksponeret. Dine nye naboer har allerede gjort godt brug af denne “gratis” reklameplads. Mulighederne er mange Som kommende...

læs mere

Rådhusholmen

Når du flytter ind på Rådhusholmen 3 kommer du helt tæt på beslutningstagerne og giver dine medarbejdere nem adgang til både offentlig og privat transport. På Rådhusholmen 3 får du et lejemål der er centralt placeret, dine medarbejder og kunder får derfor de bedste...

læs mere

Gladsaxe Business Center

Gladsaxe Business Center er beliggende i Gladsaxe, en kommune der de seneste år har set en stor tilvækst af kontorplads tunge virksomheder. Præcis som din. Gladsaxe Business Center har i mange år været udlejet til møbelkæden Idemøbler, men konverteres nu til lækre,...

læs mere

Til leje i Fabriksparken Glostrup

Pæn domicilbygning i godt erhvervskvarter udlejes. 1.262 m2 lyse kontorlokaler, 255 m2 højloftet lager med port. 155 m2 lager. Reception og pænt indgangsparti Gode tilkørselsforhold. Parkeringspladser ved bygning.   Mulighed for trappeleje ved længere kontrakt....

læs mere