STAY/MOVE analyse

Vi analyserer og rådgiver jer til den mest optimale lokation af jeres virksomhed. Derfor rådgiver vi jer, til at kunne vurdere om I kan udnytte jeres nuværende domicil, lokaler eller kontorer bedre, eller om I vil kunne vækste hurtigere ved at finde nye og hvor disse bør være.

Med en Stay/Move analyse hjælper vi jer der oplever pladsbehov, mister nøglepersonale til konkurrenterne, at udlejer selv skal anvende ejendommen, I vil fusionere med andre virksomheder, I vil placere jer tættere på kunder og medarbejdere, eller vil effektivisere ifht. udgifter og spare penge.

På baggrund af vores erfaring fra et bredt markedskendskab, vores store netværk, samt mange år i ejendomsbranchen, finder vi den mest optimale placering til jeres virksomhed. Vi finder de bedste løsninger til jeres behov og besigtiger lejemålene eller grundene med jer. Ved nybygninger gennemgår vi projektmaterialet. Endvidere bistår vi jer ved forhandling med udlejer eller developer.

Analysen indeholder;

  • hvordan en ny lokation kan påvirke jeres evne til at fastholde medarbejder
  • hvordan en ny lokation vil kunne bidrage til bundlinjen f.eks. ud fra effektiviseringsmål og omkostninger.
  • hvordan I udnytter kvm. mest optimalt på den nye lokation
  • hvordan denne kan bidrage til at tiltrække ny attraktiv arbejdskraft.

Det er ikke altid en fordel for en virksomhed at flytte til en ny lokation. En Stay/Move analyse indeholder derfor også hvilke muligheder I har på jeres nuværende adresse, dermed om I udnytter virksomhedslokaler, -domicil eller -kontorer på bedst mulig måde.

Hos Andresen Erhverv analyserer og rådgiver vi jer til den mest optimale løsning, med fokus på jeres virksomheds behov og potentiale.

LAD OS TAGE EN SAMTALE

Lad os tage en gratis uforpligtende samtale omkring din problemstilling. Udfyld kontakt-formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

    Jeanette andresen

    Compare listings

    Compare