Stay/Move analyse

Vi analyserer og rådgiver jer til den mest optimale lokation af jeres virksomhed. Derfor rådgiver vi jer, til at kunne vurdere om I kan udnytte jeres nuværende domicil, lokaler eller kontorer bedre, eller om I vil kunne vækste hurtigere ved at finde nye og hvor disse bør være.

Jeanette Andresen

– Jeanette Andresen, Direktør Andresen Erhverv.

Med en Stay/Move analyse hjælper vi jer der oplever pladsbehov, mister nøglepersonale til konkurrenterne, at udlejer selv skal anvende ejendommen, I vil fusionere med andre virksomheder, I vil placere jer tættere på kunder og medarbejdere, eller vil effektivisere ifht. udgifter og spare penge.

På baggrund af vores erfaring fra et bredt markedskendskab, vores store netværk, samt mange år i ejendomsbranchen, finder vi den mest optimale placering til jeres virksomhed. Vi finder de bedste løsninger til jeres behov og besigtiger lejemålene eller grundene med jer. Ved nybygninger gennemgår vi projektmaterialet. Endvidere bistår vi jer ved forhandling med udlejer eller developer.

Analysen indeholder;

 • hvordan en ny lokation kan påvirke jeres evne til at fastholde medarbejder
 • hvordan en ny lokation vil kunne bidrage til bundlinjen f.eks. ud fra effektiviseringsmål og omkostninger.
 • hvordan I udnytter kvm. mest optimalt på den nye lokation
 • hvordan denne kan bidrage til at tiltrække ny attraktiv arbejdskraft.

Det er ikke altid en fordel for en virksomhed at flytte til en ny lokation. En Stay/Move analyse indeholder derfor også hvilke muligheder I har på jeres nuværende adresse, dermed om I udnytter virksomhedslokaler, -domicil eller -kontorer på bedst mulig måde.

Hos Andresen Erhverv analyserer og rådgiver vi jer til den mest optimale løsning, med fokus på jeres virksomheds behov og potentiale.

Lad os tage en samtale

Lad os tage en gratis uforpligtende samtale omkring din problemstilling, udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

(*Påkrævet)

Kontakt os

Ny Vestergade 17
1471 København K
Danmark

Telefon: 7022 0906

ae@andresen-erhverv.dk

DET SIGER VORES KUNDER

Vi har arbejdet med Andresen Erhverv siden 1999, hvor vi startede med en Falck Station, der skulle sælges i Kalundborg,

Siden har Andresen Erhverv været inde over flere end 100 sager i hele Danmark fra det nordligste af Danmark over Fyn og Bornholm til det sydligste af Danmark

Vi kender Andresen Erhverv som engagerede, ihærdige og kreative samt dygtige mæglere, der får løst sagerne. Senest har vi selv været kunde og lejet mere end 8.000 kvm. Kontor i København gennem dem. De er gode til at se muligheder bl.a. med vore Falck Stationer har de været med til at foreslå ændring i anvendelsen til andre formål. Det har været boligformål, dagligvare- eller anden anvendelse.

Vi har desuden anvendt Andresen Erhverv gennem årene til at foretage analyser på landsplan.

Carsten Bregendorf

chefkonsulent, Falck Danmark A/S

Vi har gennem flere år anvendt Andresen Erhverv i forbindelse med vurdering af erhvervsejendomme, og kan kun sige, at det har været en fornøjelse.

Kunderne refererer meget positivt tilbage fra besøgene, hvilket betyder rigtigt meget for os, da en dårlig oplevelse jo naturligt falder tilbage på banken, også selvom erhvervsmægleren kommer fra eget firma.

Det materiale vi får, er yderst gennemarbejdet og omfattende, og har vi alligevel spørgsmål, er der altid svar og hjælpsomhed. Meget personlig betjening, som udstråler ægte interesse og entursiasme og ikke mindst et højt fagligt niveau.

Helle Kvist Ilskjær

Erhvervsdirektør, Lån & Spar Bank

Jeanette Andresen er en dynamisk og engageret ildsjæl, der brænder for at skabe de bedste resultater – og det gælder alt, hvad hun har fingrene i.

Hun tænker kreativt og skaber spændende og nytænkende løsninger. Kort sagt: Jeanette helmer ikke, før succeen er i hus.

Derudover kender jeg Jeanette, som en stærk kvinde med et omfattende erhvervs-netværk. Et netværk, som hun gerne deler med de rette personer.

Helle Dyrby Høy

Business Management Consultant, Danish Mind

OPBYGGET EKSPERTISE SIDEN 1997

Vi har siden 1997 arbejdet i erhvervs- og ejendomsbranchen, med salg af mere end 100 erhvervsejendomme. Som statsautoriseret erhvervsejendomsmæglere ved vi derfor, at et godt samarbejde starter med en tæt personlig dialog.

Derfor prioriterer vi tid til at sætte os ind i dine behov og lave en grundig besigtigelse af den specifikke erhvervsejendom. Hvis der er tale om flere ejendomme, fx i forbindelse med en portefølje, besigtiger vi selvfølgelig også disse.

MARKEDSFØRING AF ERHVERVSEJENDOMME

Vi udarbejder altid en individuelt tilpasset markedsføringsplan til jeres behov og ønsker for erhvervsejendommen. I kan forvente, at vi sætter os grundigt ind i jeres behov og udfordringer.

Hos os vil I opnå;

 • Hurtig salg eller udlejning af erhvervsmålet
 • Stor professionalisme og ekspertise i markedet inden for erhvervsejendomme
 • en større eksponeringsflade i det lokale erhvervsliv
 • øget brandkendskab hos målgruppen
 • at tiltrække relevante kapitalstærke investorer
 • reduceret liggeomkostninger på erhvervsejendommen
 • minimeret fasteomkostninger
 • en forøgelse af brandværdien og identiteten af erhvervsejendommen
 • direkte adgang til vores stærke erhvervsnetværk

Vi har siden 1997 arbejdet i erhvervs- og ejendomsbranchen med vurdering, udlejning samt salg af erhvervsejendomme  og blandet bolig- og erhvervsejendomme. Vi har undervejs opbygget et stort markedskendskab og et stort netværk, der vil komme jer til gode og sikre en resultatskabende markedsføringsplan.

Vil du høre hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag på 7022 0906.

Få en gratis opringning

Lad os tage en gratis uforpligtende samtale omkring din problemstilling, udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

(*Påkrævet)

jeanette andresenKontakt os

Ny Vestergade 17
1471 København K
Danmark

Telefon: 7022 0906

ae@andresen-erhverv.dk

Vi har gennem flere år anvendt Andresen Erhverv i forbindelse med vurdering af erhvervsejendomme, og kan kun sige, at det har været en fornøjelse.

Helle Kvist Ilskjær

Erhvervsdirektør, Lån & Spar Bank

Erhvervsejendomme vi håndterer lige nu

Investeringsejendom i Gladsaxe

Investeringsejendom med stor eksponerin. Ejendommen er beliggende Gladsaxevej 341, 2860 Søborg. Uanset om du udlejer hele eller dele af ejendommen, får lejeren store lyse lokaler og et hav af indretningsmuligheder. Ejendommen har tidligere fremstået som et samlet...

læs mere

Boligprojekt 400 meter fra Holbæk hovedgade

Spændende boligprojekt 400m fra Holbæk hovedgade sælges. Adresse: Lundemarksvej 22 & Skyttensvej 12, 4300 Holbæk Samlet areal: 28.441 m2 Holbæk kommune har givet tilsavn om at lokalplan kan udarbejdes i henhold til passende projekt. Salgspris kr. 51.000.000,00 -...

læs mere

16.658 m2 spændende projekt i Vallensbæk

Projekt ejendomme sælges samlet Adresse: Egeskovvej 1,3,5,7 2650 Vallensbæk Mulighed for 12.458 m2 boligbyggeri og 4.200 m2 erhvervsbyggeri. Lokalplan 90 for Vallensbæk kommune er gældende for området. Salgspris kr. 55.000.000,00 - eksklusiv moms (udgift til...

læs mere