Sale & Leaseback til erhverv

Sale og Leaseback er for jer der ønsker, at fjerne riskoelementer forbundet med konjuktursvingninger i ejendomsmarkedet, samtidig med at frigøre kapital, til at investere i virksomhedens kerneområder.

Jeanette Andresen

– Jeanette Andresen, Direktør Andresen Erhverv.

En Sale og Leaseback-aftale giver jer den fulde brugsret, uden at I har bekymringerne og udgifterne forbundet med, at I skulle eje og administrere jeres egen domicil-, kontor- eller lagerbygning. En Sale og Leasback-aftale hjælper på den måde jeres virksomhed med, at I beholder brugsretten til bygningerne, samtidig med at have frigjort kapital og likviditet, til at vækste jeres kerneområder.

Vi finder kapitalstærke investorer der har interesse i, at opkøbe jeres ejendom, med mulighed for at leje den tilbage til på en langvarig aftale til markedsvilkår. Hvilket betyder at I beholder brugsretten af jeres nuværende domicil-, kontor- eller lagerbygning henover en periode på en årrække.

Dette giver jer mulighed for at frigøre kapital og likvider til at investere i jeres virksomhed. Dertil kommer også at fjerne variable udgifter ved drift og bekymringerne forbundet med udsving i konjunkturerne på ejendomsmarkedet.

I vil således få frigjort økonomiske og administrative ressourcer, I vil kunne omfordele til virksomhedens kerneområder og hvor de faglige spidskompetencer er tilstede.

Fordele ved en Sale & Leaseback-aftale er;

 • I fjerner risikoelementer forbundet med konjunktursvingninger i ejendomsmarkedet
 • I får større frihed til at fokusere på jeres kerneområder og passion
 • I får en agil virksomhedsstruktur så I hurtigt kan tilpasse til markedsforhold
 • I får en større likviditet til at re-investere i jeres virksomhed.
 • I får bedre overblik og kontrol over faste og variable udgifter.

Rådgivning og håndtering

Vores styrke er, at vi er eksperter i lejelovgivningen, erhvervsejendomsmarkedet og uvildige. Vi sørger derfor for, at finde den rigtige investor til jeres ejendomme, så den rigtige synergi opnås. For vi ved, at matchet mellem investor og jeres virksomhed er enormt vigtigt.

Vi sørger derfor at matche jeres behov og forventninger med den rigtige investor.Derved opnås de bedste betingelser for jer, til den rigtige markedspris, samtidig med at investor opnår det bedst mulige afkast af sin investering og at markedsprisen er opnåelig, hvis lejer skulle flytte ud.

Lad os tage en samtale

Lad os tage en gratis uforpligtende samtale omkring din problemstilling, udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

(*Påkrævet)

Kontakt os

Ny Vestergade 17
1471 København K
Danmark

Telefon: 7022 0906

ae@andresen-erhverv.dk

DET SIGER VORES KUNDER

Vi har arbejdet med Andresen Erhverv siden 1999, hvor vi startede med en Falck Station, der skulle sælges i Kalundborg,

Siden har Andresen Erhverv været inde over flere end 100 sager i hele Danmark fra det nordligste af Danmark over Fyn og Bornholm til det sydligste af Danmark

Vi kender Andresen Erhverv som engagerede, ihærdige og kreative samt dygtige mæglere, der får løst sagerne. Senest har vi selv været kunde og lejet mere end 8.000 kvm. Kontor i København gennem dem. De er gode til at se muligheder bl.a. med vore Falck Stationer har de været med til at foreslå ændring i anvendelsen til andre formål. Det har været boligformål, dagligvare- eller anden anvendelse.

Vi har desuden anvendt Andresen Erhverv gennem årene til at foretage analyser på landsplan.

Carsten Bregendorf

chefkonsulent, Falck Danmark A/S

Vi har gennem flere år anvendt Andresen Erhverv i forbindelse med vurdering af erhvervsejendomme, og kan kun sige, at det har været en fornøjelse.

Kunderne refererer meget positivt tilbage fra besøgene, hvilket betyder rigtigt meget for os, da en dårlig oplevelse jo naturligt falder tilbage på banken, også selvom erhvervsmægleren kommer fra eget firma.

Det materiale vi får, er yderst gennemarbejdet og omfattende, og har vi alligevel spørgsmål, er der altid svar og hjælpsomhed. Meget personlig betjening, som udstråler ægte interesse og entursiasme og ikke mindst et højt fagligt niveau.

Helle Kvist Ilskjær

Erhvervsdirektør, Lån & Spar Bank

Jeanette Andresen er en dynamisk og engageret ildsjæl, der brænder for at skabe de bedste resultater – og det gælder alt, hvad hun har fingrene i.

Hun tænker kreativt og skaber spændende og nytænkende løsninger. Kort sagt: Jeanette helmer ikke, før succeen er i hus.

Derudover kender jeg Jeanette, som en stærk kvinde med et omfattende erhvervs-netværk. Et netværk, som hun gerne deler med de rette personer.

Helle Dyrby Høy

Business Management Consultant, Danish Mind

OPBYGGET EKSPERTISE SIDEN 1997

Vi har siden 1997 arbejdet i erhvervs- og ejendomsbranchen, med salg af mere end 100 erhvervsejendomme. Som statsautoriseret erhvervsejendomsmæglere ved vi derfor, at et godt samarbejde starter med en tæt personlig dialog.

Derfor prioriterer vi tid til at sætte os ind i dine behov og lave en grundig besigtigelse af den specifikke erhvervsejendom. Hvis der er tale om flere ejendomme, fx i forbindelse med en portefølje, besigtiger vi selvfølgelig også disse.

MARKEDSFØRING AF ERHVERVSEJENDOMME

Vi udarbejder altid en individuelt tilpasset markedsføringsplan til jeres behov og ønsker for erhvervsejendommen. I kan forvente, at vi sætter os grundigt ind i jeres behov og udfordringer.

Hos os vil I opnå;

 • Hurtig salg eller udlejning af erhvervsmålet
 • Stor professionalisme og ekspertise i markedet inden for erhvervsejendomme
 • en større eksponeringsflade i det lokale erhvervsliv
 • øget brandkendskab hos målgruppen
 • at tiltrække relevante kapitalstærke investorer
 • reduceret liggeomkostninger på erhvervsejendommen
 • minimeret fasteomkostninger
 • en forøgelse af brandværdien og identiteten af erhvervsejendommen
 • direkte adgang til vores stærke erhvervsnetværk

Vi har siden 1997 arbejdet i erhvervs- og ejendomsbranchen med vurdering, udlejning samt salg af erhvervsejendomme  og blandet bolig- og erhvervsejendomme. Vi har undervejs opbygget et stort markedskendskab og et stort netværk, der vil komme jer til gode og sikre en resultatskabende markedsføringsplan.

Vil du høre hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag på 7022 0906.

Få en gratis opringning

Lad os tage en gratis uforpligtende samtale omkring din problemstilling, udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

(*Påkrævet)

jeanette andresenKontakt os

Ny Vestergade 17
1471 København K
Danmark

Telefon: 7022 0906

ae@andresen-erhverv.dk

Vi har gennem flere år anvendt Andresen Erhverv i forbindelse med vurdering af erhvervsejendomme, og kan kun sige, at det har været en fornøjelse.

Helle Kvist Ilskjær

Erhvervsdirektør, Lån & Spar Bank

Erhvervsejendomme vi håndterer lige nu

Investeringsejendom i Gladsaxe

Investeringsejendom med stor eksponerin. Ejendommen er beliggende Gladsaxevej 341, 2860 Søborg. Uanset om du udlejer hele eller dele af ejendommen, får lejeren store lyse lokaler og et hav af indretningsmuligheder. Ejendommen har tidligere fremstået som et samlet...

læs mere

Boligprojekt 400 meter fra Holbæk hovedgade

Spændende boligprojekt 400m fra Holbæk hovedgade sælges. Adresse: Lundemarksvej 22 & Skyttensvej 12, 4300 Holbæk Samlet areal: 28.441 m2 Holbæk kommune har givet tilsavn om at lokalplan kan udarbejdes i henhold til passende projekt. Salgspris kr. 51.000.000,00 -...

læs mere

16.658 m2 spændende projekt i Vallensbæk

Projekt ejendomme sælges samlet Adresse: Egeskovvej 1,3,5,7 2650 Vallensbæk Mulighed for 12.458 m2 boligbyggeri og 4.200 m2 erhvervsbyggeri. Lokalplan 90 for Vallensbæk kommune er gældende for området. Salgspris kr. 55.000.000,00 - eksklusiv moms (udgift til...

læs mere