Sale & Leaseback til erhverv

Sale og Leaseback er for jer der ønsker, at fjerne riskoelementer forbundet med konjuktursvingninger i ejendomsmarkedet, samtidig med at frigøre kapital, til at investere i virksomhedens kerneområder.

En Sale og Leaseback-aftale giver jer den fulde brugsret, uden at I har bekymringerne og udgifterne forbundet med, at I skulle eje og administrere jeres egen domicil-, kontor- eller lagerbygning. En Sale og Leasback-aftale hjælper på den måde jeres virksomhed med, at I beholder brugsretten til bygningerne, samtidig med at have frigjort kapital og likviditet, til at vækste jeres kerneområder.

Vi finder kapitalstærke investorer der har interesse i, at opkøbe jeres ejendom, med mulighed for at leje den tilbage til på en langvarig aftale til markedsvilkår. Hvilket betyder at I beholder brugsretten af jeres nuværende domicil-, kontor- eller lagerbygning henover en periode på en årrække.

Dette giver jer mulighed for at frigøre kapital og likvider til at investere i jeres virksomhed. Dertil kommer også at fjerne variable udgifter ved drift og bekymringerne forbundet med udsving i konjunkturerne på ejendomsmarkedet.

I vil således få frigjort økonomiske og administrative ressourcer, I vil kunne omfordele til virksomhedens kerneområder og hvor de faglige spidskompetencer er tilstede.

Fordele ved en Sale & Leaseback-aftale er;

 • I fjerner risikoelementer forbundet med konjunktursvingninger i ejendomsmarkedet
 • I får større frihed til at fokusere på jeres kerneområder og passion
 • I får en agil virksomhedsstruktur så I hurtigt kan tilpasse til markedsforhold
 • I får en større likviditet til at re-investere i jeres virksomhed.
 • I får bedre overblik og kontrol over faste og variable udgifter.

Rådgivning og håndtering

Vores styrke er, at vi er eksperter i lejelovgivningen, erhvervsejendomsmarkedet og uvildige. Vi sørger derfor for, at finde den rigtige investor til jeres ejendomme, så den rigtige synergi opnås. For vi ved, at matchet mellem investor og jeres virksomhed er enormt vigtigt.

Vi sørger derfor at matche jeres behov og forventninger med den rigtige investor.Derved opnås de bedste betingelser for jer, til den rigtige markedspris, samtidig med at investor opnår det bedst mulige afkast af sin investering og at markedsprisen er opnåelig, hvis lejer skulle flytte ud.

LAD OS TAGE EN SAMTALE

Lad os tage en gratis uforpligtende samtale omkring din problemstilling. Udfyld kontakt-formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

  Jeanette andresen

  Compare listings

  Compare