Vurderingsanalyse af ejendomme

En vurderingsanalyse er en fastsættelse af en kontant salgssum, baseret på et vurderingstema, af en ejendom, eller en portefølje af ejendomme. Et vurderingstema er i hvilken forbindelse ejendommen skal vurderes og/eller lejemålet skal anvendes.

Ønsker du at sælge, opnå viden omkring lejeniveauet, bruge dokumentation til nedsættelse af ejendomsskatten eller værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller til andre formål, så er vi eksperter i dette.

Vi foretager flere hundrede vurderinger om året og har opbygget en høj grad af ekspertise på ejendomsmarkedet siden 1999 – Og vi hjælper også gerne jer, til at få værdifastsat jeres ejendom korrekt.

En vurderingsanalyse kan anvendes til;

 • Årsrapporter / Årsregnskab
 • Markedslejevurderinger
 • Salg
 • Generationsskifte / partnerskifte
 • Konkurser
 • Finansiering og bodeling
 • Syns- og skønssager
 • Andelsboligforeninger
 • Forsikringsopgørelser
 • Sale and Leaseback
 • Nedsættelse af ejendomsskat / dækningsafgift
 • …andre former for værdiansættelse

Vores vurderingsanalyser er mere en bare tal. I denne sørger vi også for, at synliggøre og formidle de muligheder der ligger i den ejendom vi vurderer. Vi udarbejder derfor vores vurderingsanalyser så de er tilpasset jeres behov og ønsker.

Vi udarbejder vurderingsanalyser på baggrund af vores mangeårige erfaring, og i tæt samarbejde med vores stærke netværk. Hvilket bl.a. andet inkluderer nøglepersoner i Kommuner, Stat og Erhvervsråd.

Med en vurderingsanalyse får du derfor blotlagt relevante faktorer, som f.eks. korrekt størrelse, beliggenhed, byggeteknik, tilstand, udviklingspotentiale, anvendelsesmuigheder, lejersammensætning, efterspørgsel, markedspris og erhvervsudvikling.

For at kunne give dig den bedste analyse inkluderer vi alle relevante variabler og faktorer. Du vil derfor opnå en række fordele, der vil give dig et bedre udgangspunkt.

 

Fordelene ved en vurderingsanalyse

 • Øget indtjeningsgrundlag
 • Bedre regnskab på baggrund af en bedre ejendomsvurdering
 • Bedre overblik over værdien af ejendommen
 • Uvildig og objektiv vurdering
 • Gennemgribende rapport og præsentation
 • Portefølje vurdering

fritlagt-logo

– Statsautoriserede Ejendomsmæglere

Ny Vestergade 17
1471 København K

T: 7022 0906
M: ae@andresen-erhverv.dk

I kan altid kontakte os gratis og uforpligtende.

Læs hvad vores kunder siger

Vi har gennem flere år anvendt Andresen Erhverv i forbindelse med vurdering af erhvervsejendomme, og kan kun sige, at det har været en fornøjelse.

Kunderne refererer meget positivt tilbage fra besøgene, hvilket betyder rigtigt meget for os, da en dårlig oplevelse jo naturligt falder tilbage på banken, også selvom erhvervsmægleren kommer fra eget firma.

Det materiale vi får, er yderst gennemarbejdet og omfattende, og har vi alligevel spørgsmål, er der altid svar og hjælpsomhed. Meget personlig betjening, som udstråler ægte interesse og entursiasme og ikke mindst et højt fagligt niveau.

Helle Kvist Ilskjær

Erhvervsdirektør, Lån & Spar Bank

Jeanette Andresen er en dynamisk og engageret ildsjæl, der brænder for at skabe de bedste resultater – og det gælder alt, hvad hun har fingrene i.

Hun tænker kreativt og skaber spændende og nytænkende løsninger. Kort sagt: Jeanette helmer ikke, før succeen er i hus.

Derudover kender jeg Jeanette, som en stærk kvinde med et omfattende erhvervs-netværk. Et netværk, som hun gerne deler med de rette personer.

Helle Dyrby Høy

Business Management Consultant, Danish Mind

Vi har arbejdet med Andresen Erhverv siden 1999, hvor vi startede med en Falck Station, der skulle sælges i Kalundborg,

 

Siden har Andresen Erhverv været inde over flere end 100 sager i hele Danmark fra det nordligste af Danmark over Fyn og Bornholm til det sydligste af Danmark

 

Vi kender Andresen Erhverv som engagerede, ihærdige og kreative samt dygtige mæglere, der får løst sagerne. Senest har vi selv været kunde og lejet mere end 8.000 kvm. Kontor i København gennem dem. De er gode til at se muligheder bl.a. med vore Falck Stationer har de været med til at foreslå ændring i anvendelsen til andre formål. Det har været boligformål, dagligvare- eller anden anvendelse.

 

Vi har desuden anvendt Andresen Erhverv gennem årene til at foretage analyser på landsplan.

Carsten Bregendorf

chefkonsulent, Falck Danmark A/S

Erhvervsejendomme til salg lige nu

Investeringsejendom i Gladsaxe

Investeringsejendom med stor eksponerin. Ejendommen er beliggende Gladsaxevej 341, 2860 Søborg. Uanset om du udlejer hele eller dele af ejendommen, får lejeren store lyse lokaler og et hav af indretningsmuligheder. Ejendommen har tidligere fremstået som et samlet...

læs mere

Boligprojekt 400 meter fra Holbæk hovedgade

Spændende boligprojekt 400m fra Holbæk hovedgade sælges. Adresse: Lundemarksvej 22 & Skyttensvej 12, 4300 Holbæk Samlet areal: 28.441 m2 Holbæk kommune har givet tilsavn om at lokalplan kan udarbejdes i henhold til passende projekt. Salgspris kr. 51.000.000,00 -...

læs mere

16.658 m2 spændende projekt i Vallensbæk

Projekt ejendomme sælges samlet Adresse: Egeskovvej 1,3,5,7 2650 Vallensbæk Mulighed for 12.458 m2 boligbyggeri og 4.200 m2 erhvervsbyggeri. Lokalplan 90 for Vallensbæk kommune er gældende for området. Salgspris kr. 55.000.000,00 - eksklusiv moms (udgift til...

læs mere