Trylleskoven

Reference Sag

Trylleskoven

Description

Den konstante tilvækst af befolkning i Københavnsområdet har gjort det attraktivt for de omkringliggende kommuner at etablere nye boligområder. Solrød kommune valgte i 2015 at sætte et større offentligt stykke jord i udbud. Flere lokale udviklere bød ind på dele af projektet, hvilket ikke var gunstigt for kommunen.

Gennem vort store nationale og internationale netværk samlede Andresen Erhverv et konsortium bestående af arkitekter, entreprenører, bygningskonstruktører samt likvid stærke investorer.

Andresen Erhverv stod for den koordinerende indsats samt markedsanalyser. I fællesskab tegnede og beregnede vi et maksimalt udviklingspotentiale på 264 boliger.

Overfor kommunen var det muligt at præsentere en helhedsplan bestående af 264 boliger, denne helhedsplan stod i skærende kontrast til de mange delprojekter kommunen tidligere var blevet præsenteret for.

Da grunden kom til salg i 2016 købte vor investor grunden.

I dag opføres der 264 boliger på grunden.

Løsningen af denne sag har fået stor bevågenhed fra flere de omkringliggende kommuner. Kommunerne ser et potentiale i store samlede projekter frem for flere delprojekter.

Overvejer du derfor at gå ind i nye kommunalt udbytte byggeprojekter, eller ønsker du rådgivning på den kommunale side af bordet, så er Andresen Erhverv den rigtige partner for dig.

Foto: Boligselskabet Domea Solrød

Address

  • Address Trylleskoven
  • City Greve
  • Zip/Postal Code 2670

Details

  • Property Status: Reference Sag

Compare listings

Compare
admin
  • admin