Ny Vestergade 17

1471 København K

+45 7022 0906

ae@andresen-erhverv.dk

Colgate

Beskrivelse

Efter mange år på Smedeland 13, Glostrup, var det tid for Colgate at outsource deres lager og flytte deres produktion. Andresen Erhverv fik til opgave at gøre ejendommen salgsklar.

Ejendommen rådede over 32.000 kvm bygning fordelt på lavloftet lager og kontor.

Andresen Erhverv lavede en større afdækning af mulighederne med ejendommen, herunder bl.a. videresalg til større virksomhed med behov for pladsen, omdannelse til Erhvervspark samt konvertering fra lavloftet til højloftet lager. Konverteringen af lagerpladsen ville gøre ejendomme mere attraktiv for logistik tunge virksomheder der kunne drage fordel af de gode tilkørselsforhold.

I samarbejde med Colgate blev det besluttet at gå efter en omdannelse til attraktiv Erhvervspark. I et tæt samarbejde med kommunale parter blev dette gjort muligt.

For at optimere ejendom til salg, udlejede Andresen Erhverv 40% af det samlede areal til 2 lejere fundet gennem vort nationale netværk. Efter påvisning af positivt cashflow blev salget til Nordea Ejendomme hurtigt en realitet. Nordea Ejendomme har efterfølgende har beholdt ejendommen som Erhvervspark med stor success.

Adresse

  • Adresse: Smedeland 13
  • By: Glostrup
  • Postnr.: 2600
  • Land: Danmark