Ny Vestergade 17

1471 København K

+45 7022 0906

ae@andresen-erhverv.dk

Scandia House

Beskrivelse

Andresen Erhverv finder nyt hjem til Falck på Sydhavnsgade i København.

Scandia house blev opført i 2005 med hovedindgang fra Sydhavnsgade 1 og parkering på terræn og i P-kælder i underetagen. Ejendommen blev opført af Mäckler og rummer intet mindre end 13.000 kvm af højeste kvalitet. Placeringen er ideel overfor den nye metrostation samt lette tilkørselsforhold fra motorvejsnettet.

Ejendommen blev efter opførelsen forsøgt udlejet af 5 andre ejendomsmæglere. Ejendommen endte med at give et negativt afkast i en periode på 5 år efter endt opførelse.

Gennem en afdækning af målgruppen samt re-branding af ejendommen sikrede Andresen – Erhverv ny interesse for ejendommens lejemål. Herefter blev ejendommen udlejet til Falck A/S der efterfølgende har valgt at samle alle deres backoffice aktiviteter på Sydhavnsgade.

Re-branding kan være et godt værktøj, især i Københavnsområdet hvor der er stor konkurrence ejendommene imellem. Den rigtige identitet kan skabe opmærksomhed fra den rigtige målgruppe.

“Gennem vor afdækning blev vi opmærksomme på en ny og interessant målgruppe for ejendommen. Efter denne nye målgruppe af lejere var fundet, brugte vi vort store netværk til at skabe en øget interesse for ejendommen. Vi afholdte bl.a. 3 arrangementer i ejendommen og udlejede den kort derefter på ejer gunstige betingelser.” udtaler Jeanette Andresen, Direktør hos Andresen Erhverv.

Andresen Erhverv afsluttede udlejningsarbejdet på blot 6 måneder efter at have overtaget sagen.

Adresse

  • Adresse: Sydhavnsgade 18
  • By: København
  • Postnr.: 2450
  • Land: Danmark

Detaljer

  • Ejendomsstørrelse: 8000 m2
  • Ejendomsstatus: Reference Sag