En effektiv og målrettet indsats sikrer PFA et hurtigt salg af større erhvervsejendom i Birkerød.

af | jan 26, 2017 | Blog | 0 Kommentarer

Markedet for erhvervsejendomme i Birkerød har de seneste år stået mere eller mindre stille. Kører man igennem Birkerøds industriområde fremstår mange ejendomme forladte og svære at udleje. De lange liggetider og de manglende cashflow i området har haft betydning for markedet. Med en kreativ indsats og målrettet markedsføring, sikrede  Andresen-Erhverv en bred eksponering overfor transaktions sikre investorer.

Ejendommen beliggende Blokken 9-15, Birkerød har været udbudt hos forskellige mæglere i en længere årrække, desværre uden held til en endelig slutseddel.

“Vi har gjort brug af vores store netværk indenfor både den private og offentlige sektor for at skabe opmærksomhed omkring ejendommen. Vi har endvidere gjort brug af den nyeste teknologi indenfor markedsføring og data analyse for at ramme attraktive investorer.”  udtaler Jeanette Andresen, Direktør hos Andresen Erhverv.

Ejendommen er beliggende blot et stenkast fra naturskønne omgivelser. Netop dette særkende ved ejendommen der blev bl.a. brugt i markedsføringsmaterialet.

De 12.000 kvm fordelt over 4 blokke blev solgt til markedskonform pris.

Ifølge Jeanette Andresen har ejendomme fået en stor bevågenhed fra forskellige investorer. Ejendommen skiller sig derfor ud fra den generelle tendens i Birkerød med lange liggetider og manglende investeringslyst. Denne ekstra bevågenhed tilskriver Jeanette Andresen den moderne markedsføringsstrategi og det store netværk Andresen Erhverv besidder.

For yderligere informationer:

  • Jeanette Andresen, Direktør i Andresen Erhverv, ae@andresen-erhverv.dk tlf. +45 2622 5111

Mød også Jeanette Andresen på verdens største ejendoms konference, Mipim, marts 2017, hvor hun deltager for 16. Gang. Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere.

Læs også om

Investeringsejendom i Gladsaxe Investeringsejendom med stor eksponerin. Ejendommen er beliggende Gladsaxevej...
Retail i Gladsaxe Dette retail lejemål på samlet 5.000 kvm er beliggende på en attraktiv placering...
Copenhagen West Bliv set af 16.000 billister - dagligt På Sdr. Ringvej i Brøndby finder du åbn...
jeanete andresen profil photo

VORES MÅL ER ALTID SOLGT ELLER UDLEJET

Som erhvervsmægler har vi stået i spidsen for salg og udlejning af over 500 erhvervsejendomme siden 1997. Vi har derfor opbygget et gennemgribende markedskendskab og ekspertise. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde de rette emner.

Læs mere her
Shares
Share This