Spændende investeringsejendom i Greve Main som sale & lease back

2, Korskildemark, Greve Kommune, Region Sjælland, 2670, Danmark
Til salg

Spændende investeringsejendom i Greve Main som sale & lease back

2, Korskildemark, Greve Kommune, Region Sjælland, 2670, Danmark

Sub listings

Title Property Type Price Beds Baths Property Size Availability Date
Investeringsejendom til salg Investerigsejendom til salg

Description

Virksomheden Hampen A/S

Lejeren:

Historie:

Mere end 30 år med kunden i fokus

Hampen A/S har eksisteret siden 1987. Virksomheden blev oprindelig grundlagt i Greve af Johnny Hampen under navnet Køge Bugt Autolakering som autolakeringsværksted for person-, -vare og senere også lastvogne. Da datterselskabet Car Crash ApS med speciale i karosseri og autoopretning kom til i 2015, var virksomheden udvidet til et full-service autoskade- og lakeringsværksted for både privat- og erhvervskunder.

I 2020 blev den daglige ledelse overtaget af sønnen Simon Hampen. Ved slutningen af året overtog vi Danmarks ældste og største Subaru-forhandler, Ejler Pedersen A/S i Herfølge, og samtidig blev der foretaget navneskifte af hele virksomheden til Hampen A/S

.

Med skadecenter og autolakereri i Greve, bilforhandling og serviceværksted i Herfølge og partnere inden for finansiering og forsikring kan Hampen A/S tilbyde både privat- og B2B-kunder en samlet løsning, der dækker 360 grader rundt. Dvs. lige fra salg, finansiering, forsikring og leasing af biler til service og udbedring af skader. Alt sammen på et meget højt niveau og med de bedste betingelser for kunderne.

Hos Hampen A/S vægter vi arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel højt. Vi optimerer løbende vores værksted og holder os ajour med det mest moderne udstyr og de nyeste teknikker. Vi er grundige med vores forarbejde, så vi kan levere et godt resultat og gøre vores kunder trygge og tilfredse, så de altid kører glade herfra.

Mere end 30 år med kunden i fokus har lært os, at vi aldrig er bedre end den seneste oplevelse, en kunde har med os. Derfor gør vi os umage hver eneste dag for at leve op til de høje forventninger, du som kunde med rette kan have til os.

Vores værdier

Trivsel

Medarbejderne er Hampen A/S’ vigtigste aktiv. Derfor vægter vi arbejdsmiljø og trivsel højt. Og vi sikrer, at medarbejderne altid er opdateret med det mest moderne udstyr og de nyeste teknikker, ligesom vi løbende trimmer og optimerer vores værksted.

Mangfoldighed

Mangfoldighed i baggrund, alder og køn ser vi som en styrke. Og vi gør en dyd ud af, at dette også afspejles i sammensætningen af medarbejdere i administrationen og på værkstedet. Er du flittig, samvittighedsfuld og klar til at lære af de bedste – så kan du arbejde hos os.

Grundighed

Vi er grundige og omhyggelige. Vi stræber efter at levere et godt resultat og gøre vores kunder trygge og tilfredse – hver gang – så de altid kører glade herfra.

En del af Qars

Hampen A/S er en del af QARS – Danmarks største kæde af certificerede pladeværksteder og autolakererier. Qars hjælper autohuse, bilimportører, leasingselskaber og større flådeejere med at optimere deres skadeshåndtering og styrke deres rentabilitet. Alt sammen med afsæt i et fremsynet set-up med centraliseret taksering, strømlinede processer, effektiv administration og ensartet høj kvalitet. Vi kalder det One-Stop-Sourcing – af den kloge slags.

  • Address Korskildemark 2
  • Zip/Postal Code 2670

Details

  • Property Size: 1853
  • Land Area: 3702
  • Property Status: Til salg

Additional details

Compare listings

Compare
Jeanette Andresen
  • Jeanette Andresen