Perfekt til din lager- eller produktionsvirksomhed

Cargovej 12, 4840 Nørre Alslev
Til leje

Perfekt til din lager- eller produktionsvirksomhed

Cargovej 12, 4840 Nørre Alslev

Description

Cargovej 12, 4840 Nørre Alslev

På Cargovej 12 i Nørre Alslev finder du jeres nye hovedkvarter eller lokalafdeling. Her er mulighed for 200 kvm. lyse kontorer. Har du spørgsmål eller vil du booke en fremvisning, så kontakt os endelig.

Alt hvad din virksomhed har brug for

Medarbejderne kan sidde i lyse og luftige kontorlokaler og gennemføre administrative opgaver og benytte sig af både små og store møderumsfaciliteter.

Femern forbindelsen – Få andel i 52,6 mia. kroner

De danske politikere besluttede i 2015, at der skulle etableres en fast tunnelforbindelse med Danmark og Tyskland. Forbindelsen er budgetteret til at koste 52,6 mia. kroner, og vil betyde en væsentlig stigning i anlægsaktiviteterne i Syddanmark.

Ved at placere din virksomhed tæt på anlægsaktiviterne, er i parate til at deltage i det meget arbejde, der frem til 2028 udbydes i området omkring Nørre Alslev.

Produktionen af alle tunnelelementer skal ske blot få kilometer væk i Rødby havn. Femern A/S har estimeret, at det vil det betyde 50.000 årsværk fordelt på 25.000 direkte tilknyttede medarbejdere og 25.000 sekundært tilknyttede i løbet af en seks-årig produktionstid.

Tæt på København, Malmø og Berlin 

Ejendommen på Cargovej 12 er placeret få kilometer fra motorvej E47 og motorvejsafkørsel 43 – Gedser/Rødby. Der er altså direkte adgang til den overordnede infrastruktur. Det ses tydeligt på transport tider til centrale byer i Nordeuropa:

– København 1 time og 15 min
– Malmø 1 time og 30 min
– Hamborg 2 timer
– Berlin 3 timer

Hovedtræk

AdresseCargovej 12
Postnummer og by4840 Nørre Alslev
KommuneNørre Alslev
AnvendelseKontor/lager
OpvarmningFjernvarme

Lejeniveau

Samlet leje pr mdr
ekskl. driftsomkostninger og forbrug
Markedskonform leje ved
individuel forhandling

En del af et transportcenter i massiv fremdrift

Ejendommen på Cargovej 12 er en del af transport-center Cargo Syd A/S ved Nørre Alslev på Nordfalster. Tranportcenteret er yderst moderne, og stiller de bedste faciliteter til rådighed for chauffører og virksomheder, der benytter sig af transportcenterets mange tilbud. 

Transportcenteret ligger centralt i korridoren, der forbinder Skandinavien med det øvrige europæiske kontinent. Cargo Syd A/S ligger i det logistiske knudepunkt mellem Berlin/Hamborg, København/Malmø og Rødby/Gedser – der hvor korridorerne fra Vest og Øst mødes. 

  • Address Cargovej 12
  • City Nørre Alslev
  • Zip/Postal Code 4840

Details

  • Property Status: Til leje

Additional details

Compare listings

Compare
Jeanette Andresen
  • Jeanette Andresen