Bliv lejer på etableret transportcenter

Cargovej 7, 4840 Nørre Alslev
Til leje

Bliv lejer på etableret transportcenter

Cargovej 7, 4840 Nørre Alslev

Description

Cargovej 7, 4840 Nørre Alslev

På Cargovej 7 i Nørre Alslev finder du jeres nye hovedkvarter eller lokalafdeling. Her er mulighed for samlet 200 kvm. kontorer. Har du spørgsmål eller vil du booke en fremvisning, så kontakt os endelig.

Femern forbindelsen – Få andel i 52,6 mia. kroner

De danske politikere besluttede i 2015 at der skulle etableres en fast tunnelforbindelse mellem Danmark og Tyskland. Forbindelsen er budgetteret til at koste 52,6 mia. kroner, og vil betyde en væsentlig stigning i anlægsaktiviteterne i Syddanmark.

Ved at placere din virksomhed tæt på anlægsaktiviterne er i parate til at deltage i det meget arbejde, der frem til 2028 udbydes i området omkring Nørre Alslev.

Produktionen af alle tunnel elementer skal ske blot få kilometer væk i Rødby havn. Femern A/S har estimeret, at det vil det betyde 50.000 årsværk fordelt på 25.000 direkte tilknyttede medarbejdere og 25.000 sekundært tilknyttede i løbet af en seks-årig produktionstid.

Når tunnelen åbner, vil gennemkørende gods mellem Skandinavien og Europa ikke køre over Storebælt. Strækningen for godstrafik på jernbane afkortes dermed med 160 km.

Hovedtræk

AdresseCargovej 7
Postnummer og by4840 Nørre Alslev
KommuneNørre Alslev
Anvendelse
Kontor/lager
Opvarmning
Fjernvarme

Opvarmning

Samlet leje pr. mdr.
ekskl. driftsomkostninger og forbrug
Markedskonform leje ved
individuel forhandling

En del af et transportcenter i massiv fremdrift

Ejendommen på Cargovej 7 er en del af transport-center Cargo Syd A/S ved Nørre Alslev på Nordfalster. Tranportcenteret er yderst moderne, og stiller de bedste faciliteter til rådighed for chauffører og virksomheder, der benytter sig af transportcenterets mange tilbud. 

Transportcenteret ligger centralt i korridoren, der forbinder Skandinavien med det øvrige europæiske kontinent. Cargo Syd A/S ligger i det logistiske knudepunkt mellem Berlin/Hamborg, København/Malmø og Rødby/Gedser – der hvor korridorerne fra Vest og Øst mødes. 

  • Address Nørre Alslev, Cargovej 7
  • City Nørre Alslev
  • Zip/Postal Code 4840

Details

  • Property Status: Til leje

Additional details

Compare listings

Compare
Jeanette Andresen
  • Jeanette Andresen