Flyvergrillen i Kastrup sælges

Amager Landevej 290 Tårnby Kommune, Region Hovedstaden, 2770, Danmark
Til leje Til salg

Flyvergrillen i Kastrup sælges

Amager Landevej 290 Tårnby Kommune, Region Hovedstaden, 2770, Danmark

Description

Pressemeddelelse december 2021

Unik mulighed- Flyvergrillen sælges/afstås

I 2022 vil det være 50 år siden, at det første gang var muligt, for flyentusiaster og almindeligt nysgerrige, at se på flyvemaskiner starte og lande, for enden af Amager Landevej i Kastrup.

I starten en flytbar isbil, men siden en gril, med indendørs siddepladser, og til sidst en fin legeplads til børnene.

Siden 1 april 1991 har Flyvergrillen været drevet af Jannie Eilsø, men nu er det tid til at give stafetten videre, Jannie vil dog stadig have en del indflydelse, idet hun samtidigt ejer Flyvergrillen, og fremtidigt vil figurere som udlejer.

Janie Eilsø udtaler. ” Jeg har nu gjort op med mig selv, at det er tiden til at pleje andre interesser, og der er også kommet børnebørn til, som tiden skal bruges på. Jeg har nu drevet Flyvergrillen i 30 år, og har sammen med fantastiske medarbejder, oparbejdet Flyvergrillen til en rigtig god forretning, og jeg vil glæde mig til at byde de nye lejere velkommen. Jeg er stolt over, at flyvergrillen er blevet kendt og besøgt af så mange, også faste kunder, og har udviklet sig til en københavnsk seværdighed.”.

Det er Erhvervsmæglerfirmaet Andresen Erhverv, der er blevet betroet opgaven, at finde de nye ejere. Hos Andresen Erhverv udtaler direktør Jeanette Andresen.” Det er en virkelig spændende opgave vi har fået, og vi glæder os til at hjælpe med til at løse opgaven, til alles tilfredsstillelse. Ejendomsmægler frasen, ”sjældent udbudt”, er vel næppe mere passende end her. For den nye lejer, vil der være en rigtig fin mulighed, for at sætte sit eget præg på stedet. Og umiddelbart skal der ikke laves de store investeringer, Flyvergrillen er generelt i god stand, og afstås/udlejes med alt inventar”. Alle henvendelses vedrørende Flyvergrillen bedes rettet til Jeanette Andresen på 26225111. I den forbindelse skal vi bede interesserede om, ikke at kontakte personalet på Flyvergrillen, men at kontakte Jeanette for materiale og eventuel besigtigelse

Details

  • Property Status: Til leje, Til salg

Compare listings

Compare
Jeanette Andresen
  • Jeanette Andresen