Cargovej 18, 4840 Nørre Alslev

Cargovej 18, 4840 Nørre Alslev
Til leje

Cargovej 18, 4840 Nørre Alslev

Cargovej 18, 4840 Nørre Alslev

Description

Perfekt til den lokale håndværker med vokseværk

Leder du efter en ejendom, der kan rumme hele virksomheden, så er Cargovej 18 med højt til loftet og lyse kontorlokaler det helt rigtige valg. Cargovej 18 er beliggende centralt i Nørre Alslev med gode forbindelser til det overordnede motorvejsnet.

Alt hvad din virksomhed har brug for

Uanset om du driver en lokal håndværksvirksomhed, eller har brug for en lokalbase til en større national virksomhed, finder du på Cargovej 18, alt det du har brug for.

Medarbejderne kan sidde i lyse og luftige kontorlokaler og gennemføre administrative opgaver tæt på de udkørende medarbejdere. På det 240m2 store lager er der god plads til opbevaring af materialer, og alle biler kan parkeres sikkert i den indhegnede materialegård om natten.

Femern forbindelsen – Få andel i 52,6 mia. kroner

De danske politikere besluttede i 2015, at der skulle etableres en fast tunnelforbindelse med Danmark og Tyskland. Forbindelsen er budgetteret til at koste 52,6 mia. kroner, og vil betyde en væsentlig stigning i anlægsaktiviteterne i Syddanmark. Ved at placere din virksomhed tæt på anlægsaktiviterne, er i parate til at deltage i det meget arbejde, der frem til 2028 udbydes i området omkring Nørre Alslev.

Produktionen af alle tunnelelementer skal ske blot få kilometer væk i Rødby havn. Femern A/S har estimeret, at det vil det betyde 50.000 årsværk fordelt på 25.000 direkte tilknyttede medarbejdere og 25.000 sekundært tilknyttede i løbet af en seks-årig produktionstid.

Tæt på København, Malmø og Berlin 

Ejendommen på Cargovej 18 er placeret få kilometer fra motorvej E47 og motorvejsafkørsel 43 – Gedser/Rødby. Der er altså direkte adgang til den overordnede infrastruktur. Det ses tydeligt på transporttider til centrale byer i Nordeuropa:

– København 1 time og 15 min
– Malmø 1 time og 30 min
– Hamborg 2 timer
– Berlin 3 timer

Hovedtræk

AdresseCargovej 18
Postnummer og by4840 Nørre Alslev
KommuneNørre Alslev
Anvendelse
Kontor/lager
Opvarmning
Fjernvarme

Arealoversigt

Bebygget areal460 m2.
Kontor
220 m2
Lager
240 m2
Indhegnet materialegård
ca. 700 m2

En del af et transportcenter i massiv fremdrift

Ejendommen på Cargovej 18 er en del af transport-center Cargo Syd A/S ved Nørre Alslev på Nordfalster. Tranportcenteret er yderst moderne, og stiller de bedste faciliteter til rådighed for chauffører og virksomheder, der benytter sig af transportcenterets mange tilbud. 

Transportcenteret ligger centralt i korridoren, der forbinder Skandinavien med det øvrige europæiske kontinent. Cargo Syd A/S ligger i det logistiske knudepunkt mellem Berlin/Hamborg, København/Malmø og Rødby/Gesser – der hvor korridorerne fra Vest og Øst mødes. 

Download udlejningsprospekt

  • Address Cargovej 18, Nørre Alslev
  • City Nørre Alslev
  • Zip/Postal Code 4840

Details

  • Property Status: Til leje

Additional details

Compare listings

Compare
Jeanette Andresen
  • Jeanette Andresen