Snedkervej 7 Esbjerg

Ejendommen er beliggende på Snedkervej 7 i Sædding og er synlig fra Sædding Ringvej. Ejendommen har været anvendt som Falckstation med ambulance og brand kørsel. Ejendommen er beliggende i et mindre erhvervskvarter ca. 3 km fra Esbjergs store erhvervskvarter ved Gjersing Ringvej og Storebæltsvej.

Lige nord for området er et større boligområde “Grønlænderparken”, der er anslået 6 km til centrum og havn.

Naboer og genboer i området omkring ejendommen er blandet erhverv.

Grunden:

Grunden er en 5.225 kvm. stor rektangulær grund, der ud over at være grønt beplantet i skellet er belagt med asfalt over hele kørefeltet.

Der er indkørsel fra Snedkervej samt udryknings udkørsel til Sædding ringvej. Denne udkørsel må formodes at blive sløjfet, såfremt ejendommen ændrer anvendelse.

Ejendommen er meget synlig fra Sædding Ringvej.

Bebyggelsen:

Der forefindes en stor bygning på ejendommen. Ud mod Snedkervej er kontorafsnittet med køkken bad, opholdsrum. Kontorafsnittet er i to etager med trappe og udendørs elevator. Hele denne del af bygninger er indvendig i god stand. Der er nedhængte hvide lofter eller trælofter. Der er filttæpper i størstedelen af afsnittet.

Fra stueetagen er der udgang til en stor garage, der er opdelt i to afsnit, hvoraf den største, der er beliggende nærmest kontorafsnittet, Den bagerste del, der er beliggende ud mod Sædding Ringvej er en pæn garage.. Der er ovenlys ind i hallerne, samt enkelte mindre vinduespartier.

Der er 5 større aluporte i bygningen. Portene er placeret mellem gavlen på kontorafsnittet og en stor tilbygning, der fungerer som carport og vaskehal.

Bygningen er opført i røde mursten med hvidmalede vinduer,

Jeanette Andresen

Jeanette Andresen

Direktør og Statsautoriseret Ejendomsmægler

Kontakt mig på

+(45)70 22 09 06 ,
+(45) 26 22 51 11
ae@andresen-erhverv.dk

Lejemål adresse

Adressen er

Adresse
By og Postnummer

Related Post

Shares
Share This