Background Image

Eneste store lejemål så tæt på S-toget i Greve

Når du flytter ind på Rådhusholmen 3 kommer du helt tæt på beslutningstagerne og giver dine medarbejdere nem adgang til både offentlig og privat transport.
  • Kontor centralt i Greve

  • Download prospekt og læs mere om de fantastiske muligheder på Rådhusholmen 3 i Greve

* Når du trykker på knappen "Download Prospekt" får du direkte adgang til prospektet for Rådhusholmen 3, Greve.

Udfyld venligst alle felter
Tak, prospektet bliver tilgængeligt om få sekunder.

Halvdelen af alle danskere kan nå lejemålet
indenfor 1 time

På Rådhusholmen 3 får du et lejemål der er centralt placeret, dine medarbejder og kunder får derfor de bedste muligheder for at komme problemfrit frem til kontoret. Mange pendler via offentlig transport til Greve. Ejendommen er beliggende kun 500 meter fra Greve S-togs station.

Feature Image
En pendler kommune

Greves arbejdsmarked er præget at de mange pendlere der hver dag kommer til kommunen.

60% af de medarbejdere der er privat ansatte i kommunen pendler til Greve. Du vil derfor opleve at Greves politikere har et stort fokus på at vedligeholde og udbygge den lokale infrastruktur til din virksomheds fordel.

Endvidere er Greve kommune, med sine 50.000 indbyggere, en af landets største. Her er rig mulighed for lokal rekruttering.

Feature Image
Mulighed for opdeling

Er 2.300 m2 for meget for din virksomhed? Intet problem. Udlejer har udtrykt velvilje overfor, at opdele lejemålet på Rådhusholmen 3 til flere mindre kontormiljøer. For dig der handler hurtigt betyder det, at du kan have indflydelse på jeres kommende kontors indretning.

Feature Image
Indflytningsklar for uddannelsesinstitutioner

Leder I efter nye lokaler til jeres kursus- eller undervisningsvirksomhed? Så er dette lejemål lige noget for jer. Lejemålet har tidligere været anvendt til undervisning og er derfor stort set klar til at rykke ind i. 2. sal udlejes pt. til VUC og der vil derfor kunne opnås en synergieffekt, ved at flytte til netop disse lokaler. De nærmeste naboer er Greve Gymnasium og Greve Rådhus, så I får rig mulighed for eksponering på bygningens facade overfor unge mennesker.

Rådhusholmen 3
2670 Greve

Kun 500 meter fra S-togs station og nemt at komme til med bil 
Aktiver kort
Feature Image

Mulighederne er mange

Lejemålet indeholder et stort potentiale og kan uden større omkostninger ombygges. Lejemålet kan fx facilitere

  • - Undervisningsvirksomheder
  • - Kursusvirksomheder,
  • - Lægeklinik eller
  • - Fitnesscenter

Den centrale placering, blot 200 meter fra nærmeste s-togsstation og Greve Centret gør, at servicevirksomheder bosat i lejemålet vil have rig mulighed for at tiltrække kunder.
Lejemålet har endvidere allerede en etableret elevator der gør hele lejemålet tilgængeligt for gangbesværede og letter varetransport.

Parkering og offentlig transport i overflod

I umiddelbar forbindelse med lejemålet er der rigeligt med parkeringspladser, der frit kan benyttes af den kommende lejer. Det sikrer at dine medarbejdere og kunder ikke skal bruge unødig tid på at finde et sted at sætte bilen.

Det kan være interessant, at bemærke at halvdelen af den danske befolkning kan nå lejemålet inden for 1 time i bil. Du har derfor gode muligheder for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Med den centrale placering tæt på Greve Centret og S-togs stationen, kan medarbejdere uden bil hurtigt komme frem til lejemålet. Rejsetiden fra Københavns Hovedbanegård er blot 23 minutter.

Med den centrale placering tæt på Greve station er det et godt lejemål for pendleren
Nu har du mulighed for at udnytte lejemålet til Liberale erhverv

Nu mulighed for kontor- og servicevirksomhed samt liberale erhverv

Lokalplanen har tidligere kun tilladt undervisningsbrug af ejendommen, dog er denne nu ændret så alle former for erhverv er tilladt. Det giver dig og din virksomhed en unik mulighed for at bosætte jer på en central placering i Greve, der ikke tidligere har været udbudt til erhvervsformål.

Background Image

Se lejemålet med egne øjne

Kontakt Andresen Erhverv i dag for en uforpligtende fremvisning af lejemålet
Book Fremvisning

Det er helt uforpligtende at booke en fremvisning af lejmålet.

Hvad gør Greve unik som erhvervs venlig kommune?

"Et velfungerende erhvervsliv er vigtigt for os alle i Greve. For virksomhederne genererer vækst og arbejdspladser og bidrager til, at kommunen kan skabe kvalitet i servicen til borgerne. Derfor gør vi os umage med at lytte til virksomhederne, sætte os i deres sted og strække os langt for at fnde en løsning,"

Pernille Beckmann, Borgmester i Greve

— Pernille Beckmann, Borgmester i Greve

"Greve er en yderst attraktiv kommune, at drive virksomhed i. Kommunen gør en stor indsats for de erhvervsdrivende og er meget fleksible.
Greves placering med gode forbindelser til motorvejsnettet, Københavns lufthavn og København gør det nemt at tiltrække attraktiv arbejdskraft. "

Jeanette Andresen fra Andresen Erhverv

— Jeanette Andresen, Ejendomsmægler med over 20 års erfaring

kr. 800

Kontorareal / udannelse / m2

kr. 150

Estimeret Driftomkostninger / m2

Har du andre spørgsmål?
kontakt Jeanette Andresen på tlf. 2622 5111

Jeanette Andresen
Book Fremvisnign

Når du har udfyldt formularen vil du indenfor 48 timer blive kontaktet for at planlægge en fremvisning af lejemålet.