Betingelser for tilmelding af nyhedsbrev

Ved tilmelding til Nyhedsbrevet giver du samtykke til at Andresen Erhverv må tage kontakt og sende dig markedsføringsmateriale, på de opgivne kontaktinformationer. Du kan til altid afmelde dig igen, hvorfor alt data omkring din tilmelding vil blive slettet.

Indhold & frekvens

Indholdet af nyhedsbrevet består typisk af de tre-fire seneste artikler fra bloggen, samtidig med en kort opdatering på andre nyheder. Frekvensen på disse nyhedsbreve varierer afhængigt af hvor hurtigt der bliver lagt nye artikler på bloggen, men typisk vil dette blive udsendt én gang om måneden.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger såsom email og navn, indsamlet i forbindelse med nyhedsbrevet, afgives aldrig til tredjepart. Dette gøres kun hvis brugeren selv har givet yderligere skriftlig tilladelse hertil, og der indsamles aldrig personoplysninger, uden at brugeren selv aktivt har afgivet disse, oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med ved registrering, køb, download af eller deltagelse i en undersøgelse m.v.  anvendes kun til at få større kendskab til de respektive brugere af hjemmesiden.

Dette kendskab anvendes til at forbedre nuværende produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der tilpasses således at dette altid er relevant for brugerne.

Udlevering af personoplysninger

Ønsker du adgang til de oplysninger Andresen Erhverv har registreret om dig, skal du rette henvendelse på ae@andresen-erhverv.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.